Τοποθεσία

espa
Τοποθεσία

Τοποθεσία

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Καβάλα

Η Καβάλα είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Βόρείου Ελλάδος και είναι ένα πραγματικά μαγικό μέρος. Το μαγευτικό νησί της Θάσου είναι πολύ κοντά με πολλές ομορφιές. Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2016 να παρέχει νέα μοντέλα αυτοκήτων προς ενοικίαση μετα περισσότερα από αυτά με κινητήρες ντίζελ σε πολύ συμφέρουσες τιμές. 
Στην Καβάλα μπορείτε εύκολα να έλθετε με πλοίο, αεροπλάνο ή αυτοκίνητο, μέσω της Εγνατίας Οδού. Η Καβάλα προσφέρει απλόχερα στους επισκέπτες της μια υπέροχη φυσική ομορφιά, καταπληκτικές παραλίες και καταπράσινα βουνά. Όλες αυτές οι ομορφιές βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από Καβάλα. Έτσι, πολύ έξυπνος για κάποιον που έρχετε στην πόλη είναι να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και να δοι όλες αυτές τις φυσικές και αρχαιολογικές ομορφιές. Το πιο χαρακτηριστικό σημείο της πόλης είναι η παλιά πόλη, με τα στενά σοκάκια και το εντυπωσιακό κάστρο.
Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων μας δραστηριοποιείται στη Λυδία πολύ κοντά σε αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους Νομούς Καβάλας και  Δράμας. Το όμορφο τοπίο, τα πολυάριθμα αξιοθέατα και τις ενδιαφέρουσες διαδρομές κάνουν τη χρήση του αυτοκινήτου να είναι απαραίτητο. Νοικιάστε το αυτοκίνητο που θέλετε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του όρους Παγγαίου, πηγαίνετε rafting στα παγωμένα νερά του ποταμού Νέστου ή επισκεφθείτε ένα από τις υπέροχες παραλίες της Κεραμωτής, της Νέας Ηρακλίτσας τους μοναδικούς Αμμόλοφους και την Νέα Πέραμο. Για σας και τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Καβάλα, εμπιστευτείτε την εταιρία μας.

 

 

 

All rights reserved www.kavalacars.gr 2018 | Created by FOCUSGREECE